Information med anledning av coronaviruset covid-19

Utifrån Folkhälsomyndighetens råd gör Scherdins Fastigheter vad vi kan för att inte utsätta våra hyresgäster och vår personal för smitta.

Det innebär bland annat att sjuka medarbetare stannar hemma och att vi är extra noga med handhygien.

Vi också noggranna med att inte boka besök hemma hos någon som är sjuk eller förkyld. Om du eller någon annan i din bostad är sjuk ber vi dig återkomma när ni är friska igen.

BESÖK TILL VÅRT KONTOR
Folkhälsomyndigheten bedömer att risken för smittspridning är mycket hög. Vi ber er därför just nu att inte besöka våra kontor om du inte är fullt frisk. Vi rekommenderar dig att uträtta dina ärenden via, e-post eller genom att ringa 090 – 12 45 00.

BESÖK HEM TILL DIG
Om du är sjuk eller förkyld så ber vi dig att inte boka in någon typ av hembesök för att minska risk för smittspridning. Blir du sjuk och har ett hembesök inbokat ber vi dig kontakta oss på 090 – 12 45 00 för att boka om tiden. Tack för din hjälp!

VISA LÄGENHET OCH SKRIVA KONTRAKT
Från och med den 25 mars har vi inga fysiska visningar av våra lägenheter. Alla visningar sker på ritning tillsvidare. Vi bokar inte heller in kontraktsskrivningar på vårt kontor. Vi hanterar kontraktet antingen med post eller e-post.